Τρία νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του ελαιόλαδου, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.», διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, κάθετα οργανωμένο εργοστάσιο παραγωγής στο Αλάγνι Ηρακλείου και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας εξαιρετικά παρθένου κρητικού ελαιόλαδου.

Η Μποτζάκης Α.Ε. εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σ΄ όλο τον κόσμο.

Ο στόχος της είναι η προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της, στην παγκόσμια αγορά μέσα από δημιουργικές, επιτυχημένες συνεργασίες που θα γνωρίσουν τα εκλεκτά προϊόντα της σε καταναλωτές παγκοσμίως.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχειρήσεων.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Νέα συμφωνία με τη «Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος – ΣΕΚΕ Α.Ε.»

Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στην καλλιέργεια του καπνού με τη «Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος – ΣΕΚΕ Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς καπνού των Νομών Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Δράμας, Πιερίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τη «Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος – ΣΕΚΕ Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας για την καλλιέργεια του καπνού, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την ένωση.

Η «Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος – ΣΕΚΕ Α.Ε.», δραστηριοποιείται από το 1947, διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης καπνών ανατολικού τύπου και Βιρτζίνια στην Ξάνθη, εξάγει σε 28 χώρες του κόσμου και είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που προχώρησε σε παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών καπνών στην περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης.

Όλη της η δραστηριότητα υλοποιείται σε Συνεταιριστική Βάση, με στόχους την ανάπτυξη της καπνοπαραγωγής, την διεύρυνση των εξαγωγών και τη βελτίωση του εισοδήματος των καπνοπαραγωγών.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην ένωση.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και ένωσης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στo βαμβάκι  με την «Εκκοκκιστήρια – Κλωστήρια Βορείου Ελλάδος ΑΕ»

Σε ανανέωση και επέκταση, με διπλασιασμό του αριθμού των ενταγμένων παραγωγών στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βάμβακος των Νομών Ροδόπης & Ξάνθης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Εκκοκκιστήρια – Κλωστήρια Βορείου Ελλάδος ΑΕ», μέλος του Ομίλου εταιρειών του Δημητρίου Πέτσα, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του βαμβακιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρία.

Η εταιρεία «Εκκοκκιστήρια – Κλωστήρια Βορείου Ελλάδος ΑΕ», έχει έδρα την Κομοτηνή, τις εγκαταστάσεις της στο Κουτσό του Ν.Ξάνθης και δραστηριοποιείται στην αγορά σύσπορου βάμβακος, στην εκκόκκιση και πώληση του έτοιμου προϊόντος.

Η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντος, οδήγησε την εταιρεία Πέτσας Α.Ε. να επιτύχει υψηλούς στόχους και σκοπούς στον χώρο της Ελληνικής αγοράς και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook