Ο ολιγάρχης Νμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους εκλεκτούς του καλεσμένους στο πλέον διάσημο ιδιωτικό νησί στον κόσμο, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Εκαταερίνα…

Μετά από χρόνια σιωπής και ηρεμίας ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού έχει την ευκαιρία να επιδείξει το πιο ακριβό απόκτημα της προσωπικής του συλλογής στο διεθνές jet set με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Εκατερίνα.
Ο αριθμός, αλλά κυρίως τα ονόματα και οι ιδιότητες των προσκεκλημένων δημιουργεί πονοκέφαλο στον κρατικό μηχανισμό καθώς μεταξύ τους υπάρχουν και δύο αρχηγοί κρατών.
Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, το μεσημέρι της Τρίτης, ο αρχηγός του Λιμενικού έλαβε δύο απόρρητα σήματα. Ο πρώτο αφορούσε τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο που θα προσέλθει στο νησί μαζί με αρκετά μέλη της οικογένειάς του, κάτι που είχε προαναγγελθεί, καθώς η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα είναι φίλη τους.
Το δεύτερο απόρρητο σήμα που έλαβε ο Αρχηγός του Λιμενικού αποτελεί μεγάλη έκπληξη και αφορά στο πρόσωπο του Νίκου Αναστασιάδη, του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο αρχηγός του Λιμενικού έδωσε εντολή σε τέσσερα σκάφη και σε μια διμοιρία βατραχανθρώπων για περιπολίες.
Ο Κύπριος Πρόεδρος σύμφωνα με άρθρο του lifestyle.cy σχετίζεται με τον Σκορπιό και τον Ρώσο μεγιστάνα μέσω των δύο του κόρων, Έλσα και Ινώ, οι οποίες γνωρίζονται με την Εκατερίνα. Κι ας θυμηθούμε ότι η κυπριακή νομική εταιρία έκανε τα συμβόλαια για τη αγορά του μυθικού αυτού νησιού από την Αθηνά Ωνάση. 
Οπόταν στο μυθικό πάρτι εκτός από βατραχάνθρωπους για να φρουρούν τις ακτές, εκτός από συγκρότημα κοριτσιών από το Μονακό για… υποβρύχιο μπαλέτο, εκτός από την Αθηνά Ωνάση, Μπιγιονσέ, ίσως και τη Ριάνα, θα δώσει το παρών του και ο Πρόεδρός μας, ίσως με τις κόρες του…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook