Ο Μινώταυρος αν και ήθελε μία νίκη στα δύο τελευταία ματς της διαδικασίας των μπαράζ, υπέστη ισάριθμες ήττες αποχαιρετώντας τα όνειρα για τη Γ\’ Εθνική.
Η Αναγέννηση Ιεράπετρας \”έγραψε\” ιστορία επικρατώντας με το ευρύ 4-0 στο \”Π. Βουζουνεράκης\”, με πρωταγωνιστή τον Ξαγοράρη. 
Ο επιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 12\’ με πέναλτι, που κέρδισε ο Κ. Δεδελετάκης και αμφισβήτησε ο Μινώταυρος. 
Στη συνέχεια ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών… σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τον Περδικάκη στο 22\’ να \”σημαδεύει\” το δοκάρικαι τον Χ. Ταρτάλα να του στερεί το γκολ στις εκτελέσεις φάουλ των Δοντσίδη (38\’) και Καγλαντζή (41\’). Στο 44\’ σχεδόν σε κενή εστία ο Πατεράκης από κόρνερ του Καλαϊτζάκη έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στην επανάληψη ο Μινώταυρος προσπάθησε να ρισκάρει για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά η Αναγέννηση, που είχε δοκάρι στο 49\’ με τον Μάκο, του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα, με τον Ξαγοράρη να ολοκληρώνει το χατ-τρικ με δύο γκολ στο 53\’ και στο 69\’.
Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κουφής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook