Μπλόκο στα σεμινάρια επιμόρφωσης Διευθυντών σχολείων στην Δ/θμια αλλά και στην Α/θμια εκπαίδευση, βάζουν εκπαιδευτικοί στο Ηράκλειο, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν  στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Παπαγιάννη Σκουλά 10) την Παρασκευή 6-6-2014 .

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» έχει εξαγγείλει αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων:

– 48ωρη Απεργία (αποτελεί απόφαση της ΔΟΕ) για τους Διευθυντές των σχολείων ανάλογα με το διήμερο επιμόρφωσης που έχουν κληθεί, ώστε να μη συμμετέχουν σε αυτές.
– 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή (πρώτη ημέρα έναρξης των σεμιναρίων) από τις 8:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
– 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 από τις 8:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ., για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που οι διευθυντές τους έχουν καλεστεί για την επιμόρφωση. Το ίδιο θα ισχύει και για τις επόμενες ημέρες επιμόρφωσης.

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, σε ανακοίνωσή της,  χαιρετίζει την αγωνιστική κινητοποίηση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων και θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook