Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και το τελευταίο «Όλα Τρέλα» για τη φετινή χρονιά ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πέρυσι καταστράφηκε οικονομικά έπειτα από απάτη.

«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος που παρακολουθεί το θέμα να δούμε τι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή.

Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει.

Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του site να δανειστώ για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το mail που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα mail που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν mail και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει "χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή". Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει "πίστεψέ με δεν έχεις δραχμή". Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα».

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν το έμαθε; «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μάζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ ένα χωριό πάνω στην Τήνο και μιλάω εγώ και μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω και να μην μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δύο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις.

Κατεβαίνουμε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει "Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο". Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου έδωσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα "εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα", τα φάρμακα μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε;» είπε ο παρουσιαστής.

Μιλώντας για τη Φαίη Σκορδά, είπε πως η «Φαίη δε μου έλεγε τίποτα, στενοχωρήθηκε εσωτερικά. Το μάθαινα από άλλους ότι στενοχωριόταν».

protothema.gr