Για την σχέση της με τον σύντροφό της, DJ Rico, την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν κάνω δίαιτα, δεν μου αρέσει ούτε η λέξη, αλλά προσπαθώ να ακολουθώ υγιεινή και σωστή διατροφή. Φροντίζω να τρώω μικρές μερίδες ακόμα και στα γλυκά και τα τηγανητά, τα οποία όμως γενικά αποφεύγω, και το βραδινό μου πάντα είναι πολύ μικρό σε ποσότητα. Καταναλώνω πέντε γεύματα την ήμερα με πολλές σαλάτες και φρούτα» είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τη διατροφή της.

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις; «Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ούτε botox. Με φοβίζει λίγο η όλη διαδικασία. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στην εμφάνισή μου. Νιώθω πολύ καλά. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ όσες το κάνουν, αρκεί να αισθάνονται ψυχολογικά καλά. Πρότυπό μου είναι η μητέρα μου -ήταν μάλιστα και δασκάλα μου στο σχολείο- η οποία παρά τα γκρίζα της μαλλιά και τον χρόνο που έχει περάσει από πάνω της, εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ όμορφη».
 
Η σχέση της με τη γυμναστική είναι αυτή που της έχει χαρίσει το αψεγάδιαστο σώμα της: «Παλιότερα γυμναζόμουν κάθε μέρα, τώρα πια τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω πιλάτες, spinning, που είναι η πιο αποτελεσματική αερόβια άσκηση, κάνω ασκήσεις με ελλειπτικό μηχάνημα, βάρη, όχι όμως με πολλά κιλά αλλά με αρκετές επαναλήψεις που βοηθούν στη γράμμωση του σώματος. Δεν κάνω υπερβολές».

Όσο για τον σύντροφό της, DJ Rico; Η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, έχω βρει έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει» και σχολίασε το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί του: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είναι στη ζωή μου. Αλλά αυτό δεν αφορά το τώρα, αφορά το αύριο. Δεν έχω κρύψει την επιθυμία μου να γίνω μητέρα όταν έρθει η ώρα. Και να κάνω όχι μόνο ένα παιδί, αλλά περισσότερα».
 
Τέλος, αποκάλυψε πώς είναι η ίδια στις προσωπικές της σχέσεις: «Αν νιώσω όμως ότι με κοροϊδεύουν ή με εκμεταλλεύονται, απλά φεύγω. Και στις επαγγελματικές μου σχέσεις με τους συνεργάτες μου είμαι έτσι. Δεν βαριέμαι εύκολα στις σχέσεις μου. Όσο περνά ο καιρός, ερωτεύομαι και αγαπάω τον άλλον περισσότερο. Αυτό έχει να κάνει και με τον συντροφό που έχεις και από το πώς του φέρεσαι κι εσύ ως γυναίκα στην καθημερινότητά σου».

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook