Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει για τελετές γάμου που γίνονται στα πιο απίθανα σημεία, ακόμα και μέσα στο βυθό ή πάνω σε αλεξίπτωτο, αλλά πρόταση γάμου – έκπληξη και παράλληλα και γάμο μέσα σε αεροπλάνο, εν πτήσει, δεν είχαμε ακούσει ποτέ! Και μάλιστα με τον πιλότο σε ρόλο ιερέα…



\"\"


Ο 24χρονος Alexander Serruys από το Βέλγιο πάντα έλεγε στην 20χρονη σύντροφό του, Marieke, ότι θα ήθελε να της κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου και εκείνη, όπως δήλωσε αργότερα, πίστευε ότι η πρόταση αυτή θα γινόταν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά ο Alexander μάλλον έκανε την διαφορά…

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, με τίτλο: «Αν μπορούσες να παντρευτείς την κοπέλα σου στον αέρα, θα το έκανες;» και ο Alexander κέρδισε τον διαγωνισμό με έπαθλο την οργάνωση του γάμου του από την εταιρεία εν πτήσει προς τη Ρόδο, με προσφορά βέβαια και το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού στο νησί των Ιπποτών!



\"\"


Ο επίδοξος γαμπρός κανόνισε με την βοήθεια της αδελφής της νύφης όλα τα διαδικαστικά για τον γάμο, κάλεσε κρυφά 40 άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον, οι οποίοι είχαν μπει στο αεροπλάνο από την πίσω πόρτα και η αδελφή της νύφης φρόντισε να την «παραπλανήσει» λέγοντάς της ότι οι δυο τους έχουν κερδίσει σε διαγωνισμό ένα ταξίδι από τον Thomas Cook στη Ρόδο.

Γαμπρός και συγγενείς παρέμεναν κρυμμένοι στα πίσω καθίσματα του αεροσκάφους μέχρι που κάποια στιγμή ο 25χρονος εμφανίστηκε γονατιστός μπροστά στην έκπληκτη κοπέλα και της ζήτησε να την παντρευτεί.



\"\"


Η Marieke το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν, πώς ο σύντροφός της άφησε την δουλειά του και βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο, ενώ όταν συνήλθε από το σοκ της αναπάντεχης έκπληξης, δέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της.

Στη συνέχεια η αδελφή της νύφης φρόντισε να φέρει το καλά κρυμμένο νυφικό και μια μακιγιέζ που είχε κληθεί ειδικά για την περίπτωση έβαψε την νύφη για την ομορφότερη μέρα της ζωής της!



\"\"


Ο  πιλότος του αεροσκάφους εκτέλεσε χρέη ιερέα και πάντρεψε το ζευγάρι, ενώ όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Ρόδο τους περίμενε το γαμήλιο γλέντι που είχε οργανώσει ειδικά γι\’ αυτούς ο ταξιδιωτικός οργανισμός.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook