Ποιος μπορεί να προωθήσει καλύτερα τις βιβλικές σπουδές από τον Αδόλφο Χίτλερ; 

Έτσι φάνηκε να σκέφτηκε σχολή μελέτης της Βίβλου, αν και η απάντηση είναι προφανής: οποιοσδήποτε άλλος πέρασε ποτέ από τον πλανήτη Γη!

Η βιβλική σχολή λοιπόν Life-Savers Ministries, με έδρα την Αλαμπάμα των ΗΠΑ (φυσικά), επέλεξε φράση του Χίτλερ για να προωθήσει τη βιβλική εκπαίδευση της μαθητιώσας νεολαίας. 

Παραδέχτηκε βέβαια εκ των υστέρων ότι «πιθανώς δεν ήταν καλή απόφαση», αν και δεν είμαστε σίγουροι αν καταλαβαίνουν τι θα πει η λέξη «πιθανώς»!


Η γιγαντοαφίσα, πλαισιωμένη με μια ομάδα χαμογελαστών παιδιών, απαθανατίζει τη χιτλερική διακήρυξη ότι «αυτός που ελέγχει τη νεολαία, κερδίζει το μέλλον». Ο Αδόλφος είπε την εν λόγω φράση το 1935, κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Reichsparteitag, στην προσπάθειά του να ενθαρρύνει τα νιάτα της Γερμανίας να ενταχθούν στη Χιτλερική Νεολαία.

Κάτι που προφανώς θεώρησε πρέπον η σχολή να μιμηθεί σε προωθητική καμπάνια για τη μελέτη της Βίβλου. Η σχολή τρέχει τώρα να κατεβάσει τις γιγαντοαφίσες από τους δρόμους της Αλαμπάμα, καθώς η κατακραυγή υπήρξε γενικευμένη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook