Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 7/6, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 7/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 7/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Δείτε τον καιρό στην Ιεράπετρα εδώ 
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook