Απο νωρίς το πρωί, δύο κρουαζιερόπλοια \”έδεσαν\” λίγο έξω απο το ενετικό λιμάνι των Χανίων και μάλιστα το ένα απο αυτά θα παραμείνει μέχρι το βράδυ.
Πρόκειται για το Azamara Quest το οποίο ήρθε στα Χανιά απο την Σικελία και αναμένεται να μείνει μέχρι τις 10 το βράδυ και για το Star Pride το οποίο προηγουμένως βρισκόταν στην Μονεμβασιά και θα μείνει έξω απο το λιμάνι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Όπως γίνεται συνήθως, οι επιβάτες με μικρά σκάφη αποβιβάζονται στο λιμάνι και απολαμβάνουν τις ομορφιές της παλιάς πόλης των Χανίων και όχι μόνο.

Ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων

Το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια. Το Azamara Quest της εταιρείας Azamara Cruises του ομίλου Royal Caribbean International με 657 επιβάτες και 408 άτομα πλήρωμα, το οποίο κατέφθασε στις 7:00 προερχόμενο από τις Συρακούσες της Ιταλίας και θα αναχωρήσει στις 22:00 με προορισμό την Σαντορίνη και το Windstar Pride της εταιρείας Windstar Cruises με 204 επιβάτες και 151 άτομα πλήρωμα, το οποίο κατέφθασε στις 8:00 προερχόμενο από την Μονεμβασιά και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό την Σαντορίνη.

Και οι δύο εταιρείες διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων είναι γνωστές για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν στους επιβάτες τους, ενώ και για τα δύο πλοία ήταν η πρώτη τους προσέγγιση στον προορισμό των Χανίων για το 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook