Την έγκαιρη προετοιμασία του νέου Τμήματος ΤΕΙ που θα λειτουργήσει από την ακαδημαϊκή περίοδο 2015-2016, ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, με επιστολή του στον Πρύτανη ΤΕΙ Κρήτης κ. Ευάγγελο Καπετανάκη, η οποία κοινοποιείται στους βουλευτές Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και κ. Κωστή Δερμιτζάκη, από τους οποίους ζητά να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ενώ ενημερώνει σχετικά και τον εκλεγμένο Δήμαρχο Ιεράπετρας
κ. Θεοδόση Καλαντζάκη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

\”Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,

Όπως γνωρίζετε, με το Προεδρικό Διάταγμα υπ. Αριθμ. 104, ιδρύθηκε Τμήμα Τεχνολόγων Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Κρήτης, με έδρα την Ιεράπετρα.

Επειδή, όπως αναφέρεται στο Π.Δ., το Τμήμα θα δεχθεί τους πρώτους εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, εκτιμούμε πως θα πρέπει να υπάρξει μία έγκαιρη προετοιμασία, ώστε να οδηγηθούμε με πλήρη και οργανωμένο τρόπο στην ομαλή λειτουργία του νέου Τμήματος και στην υποδοχή των νέων φοιτητών, παρακαλώ να έχουμε από την πλευρά σας, ως καθ\’ ύλην αρμόδια αρχή, μια πρώτη ενημέρωση.

Ως Δήμος Ιεράπετρας είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε, στο κομμάτι που μας αφορά, τον προγραμματισμό που υπάρχει και να συμβάλομε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία του νέου Τμήματος.

Παρακαλούμε τους κύριους βουλευτές του νομού να συνδράμουν πολιτικά προς την κατευθυνση του υπουργείου Παιδείας ώστε να στηριχθεί έμπρακτα η προσπάθεια να λειτουργήσει έγκαιρα και απρόσκοπτα το Τμήμα.

Με τιμή
Σήφης Αναστασάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook