Την στήριξη των βουλευτών του Λασιθίου κ.κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και Κωστή Δερμιτζάκη, ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, προκειμένου να υιοθετηθεί η πρόταση που είχε καταθέσει στο παρελθόν στη Διοίκηση του ΙΚΑ και η οποία είχε εγκριθεί αρχικά, ώστε να λειτουργήσει το κατάστημα της Ιεράπετρας ως κεντρικό της Υπηρεσίας στο Λασίθι.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας είχε απευθύνει σχετικό αίτημα και στο παρελθόν στους βουλευτές, ζητώντας την υποστήριξή τους, θέμα στο οποίο επανέρχεται, σημειώνοντας πως ο Δήμος Ιεράπετρας προτίθεται να επαναφέρει το ζήτημα στον αρμόδιο Υπουργό και ζητά την παρουσία και την συμπαράσταση των βουλευτών στο δίκαιο αίτημα της Ιεράπετρας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

\”Επανέρχομαι στο θέμα του ΙΚΑ με βάση προγενέστερη επιστολή που σας είχα αποστείλει και με την οποία πρότεινα να στηρίξετε την πρωτοβουλία του Δήμου Ιεράπετρας, ώστε να ζητήσουμε από τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, να πάρει απόφαση και να ορίσει το ΙΚΑ Ιεράπετρας ως κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στο Λασίθι.

Επειδή έχει παρέλθει ένα τρίμηνο από τότε και δεν είχα κάποια ενημέρωση ή απάντησή σας και επειδή ως Δήμος θα θέσουμε επίσημα το αίτημα στον κύριο Υπουργό, θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν συμφωνείτε, ώστε να πάμε μαζί στον Υπουργό και να διατυπώσουμε το σχετικό δίκαιο αίτημα για την πόλη της Ιεράπετρας.

Με τιμή
Σήφης Αναστασάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook