Συνελήφθησαν, χθες (05.06.2014) το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ουκρανίας ηλικίας 32 και 28 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 32χρονος μετέβη σε Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) στο Ρέθυμνο, όπου κατά τη διάρκεια της διεκπεραίωσης υπόθεσης του, επέδειξε έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ο 32χρονος είχε προμηθευτεί από τον 28χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ, τα εν λόγω έγγραφα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο 28χρονος, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
• έγχρωμος εκτυπωτής,
• φωτογραφική μηχανή (ψηφιακή) και
• διάφορα άλλα είδη των ανωτέρω κατασχεθέντων αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook