Μετά την γνώση του παρελθόντος , επέρχεται η κάθαρση και η νέα γενιά θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της προς το μέλλον.

Απόψε, στις 21:50, το MEGA προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» όπου παρελθόν και παρόν συναντιούνται για να γράψουν το φινάλε στις ιστορίες των ηρώων…

Η κόρη της \’Αννας, η Σοφία μεγαλώνοντας αντιμετωπίζει το βάρος της οικογενειακής της τραγωδίας και αποφασίζει να φύγει και να χτίσει τη ζωή της μακριά από την Κρήτη.

 \"\"  \"\"

Η κόρη της \’Αννας, η Σοφία μεγαλώνοντας αντιμετωπίζει το βάρος της οικογενειακής της τραγωδίας και αποφασίζει να φύγει και να χτίσει τη ζωή της μακριά από την Κρήτη.

Η αφήγηση της ηλικιωμένης Φωτεινής θα τελειώσει και η Αλέξις, η κόρη της Σοφίας, με πλήρη πλέον γνώση της ταυτότητάς της, θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της και να συνεχίσει τη ζωή της.

Στη σκιά της Σπιναλόγκας, θα ειπωθούν οι αλήθειες, θα επιτευχθεί η κάθαρση και η παλιά με τη νέα γενιά, μαζί πλέον, θα ατενίσουν με καθάριο βλέμμα το μέλλον…

\"\"   \"\"

Αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου το MEGA θα συνεχίσει την αναφορά στη σειρά μέσα από την εκπομπή «Ανατροπή».

Βασικοί συντελεστές «μετακομίζουν» από το «Νησί» στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη θα ξαναζήσουν τις στιγμές των γυρισμάτων και θα θυμηθούν τη ζωή στην Κρήτη, τις δυσκολίες και τα ευτράπελα, θα σχολιάσουν την επιτυχία και θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους σε αυτή την παραγωγή.

\"\"

Θα είναι εκεί η συγγραφέας του μυθιστορήματος Βικτόρια Χίσλοπ, που θα έρθει ειδικά για την «Ανατροπή» από το Λονδίνο καθώς και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που θα ταξιδέψει από την Κρήτη.

Παρόντες και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου που υπογράφει το σενάριο, ο συνθέτης της μουσικής της σειράς Μίνως Μάτσας και φυσικά ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου, η Ευγενία Δημητροπούλου και η Γιούλικα Σκαφιδά, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο Νίκος Ορφανός, καθώς και ο Τάσος Νούσιας και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.

Τη σειρά θα σχολιάσουν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ ο Διευθυντής Προγράμματος του MEGA, Πέτρος Μπούτος, θα μιλήσει για τις δυσκολίες αυτής της παραγωγής, εξηγώντας πώς μια ιδέα πέρασε από τη φαντασία στην πράξη, πώς το «Νησί» έγινε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα με τόσο μεγάλη απήχηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook