Η πολυπόθητη και αναμενόμενη από καιρό έναρξη των συζητήσεων του Εργοτέλη με υποψήφιους προπονητές, είναι πλέον γεγονός. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στο επόμενο τριήμερο είναι πιθανό να επέλθει και συμφωνία.

Στο επίκεντρο του Εργοτέλη βρίσκονται τέσσερις προπονητές, με τους οποίους οι διοικούντες του έχουν κάνει ήδη τις πρώτες «κουβέντες». Ο ένας από αυτούς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο «εκλεκτός» λόγω των υψηλών οικονομικών του απαιτήσεων και δεν πρόκειται να υπάρξει νέα επαφή.

Αντίθετα με τους άλλους τρεις οι διαπραγματεύσεις είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο και ειδικά οι δύο από αυτούς, θα είναι που θα «προκριθούν», ώστε ο ένας να αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας. Ο λόγος που τους κάνει να έχουν το προβάδισμα έναντι του τρίτου, είναι η ηλικία. Οι δύο επικρατέστεροι είναι νέοι (κάτω των 50), ταλαντούχοι, φιλόδοξοι και σύμφωνοι με το πλάνο και τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο Εργοτέλης τη νέα αγωνιστική χρονιά και ξέρουν καλά αυτοί το σύλλογο και ο σύλλογος αυτούς…

Μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και νέες συζητήσεις, αυτή τη φορά με πιο συγκεκριμένο αντικείμενο και αν όλα πάνε καλά, θα υπάρξει συμβούλιο στον Εργοτέλη, όπου και θα αποφασισθεί σε ποιόν θα δοθεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, στον Εργοτέλη θα προσπαθήσουν να κλείσουν και την εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Ζιγκί Μπαντιμπαγκά. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, ίσως ο πολυτιμότερος της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα που τελείωσε, επέστρεψε στην Κρήτη για διακοπές και θα υπάρξει συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Ακόμα και αν από την πλευρά του Μπαντιμπαγκά είναι ειλημμένη η απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες, στον Εργοτέλη θα κάνουν προσπάθεια ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, ώστε να καταφέρει τουλάχιστον ο σύλλογος να αποκομίσει κάποια οικονομικά οφέλη.

Όλα δείχνουν ότι στον Εργοτέλη «το νερό έχει μπει στο αυλάκι» και αν όχι μέσα στο επόμενο τριήμερο, τότε σίγουρα την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στα θέματα που είναι ανοικτά.

sporfm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook