Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί ο Κισσαμικός στις Αρχάνες (08/06, 17:00), για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Γιούχτα.
Μπορεί ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική να ανανέωσε την παρουσία του στην κατηγορία, αλλά οι \”πράσινοι\” έχουν ανάγκη τη νίκη για να μπορέσουν κι αυτοί να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.
Ο προπονητής του \”δελφινιού\” Σπύρος Μπαξεβάνος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Λαζαρίδης, Ενγκουέμ, Ψυχουντάκης, Παραλίκης, Χολέβας, Κιν και Τζιορτζιόνε. 
Ο 43χρονος τεχνικός, που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα, δήλωσε στη σελίδα του συλλόγου τα εξής σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής:

«Είναι ένα παιχνίδι μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής. Ευτυχώς που η ομάδα θα πάει να δώσει ένα παιχνίδι μετά από πάρα πολύ καιρό χωρίς να έχει άγχος και πίεση. Θα δούμε και κάποια παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά, χωρίς να εξαρτηθεί από την απόδοσή τους σε ένα παιχνίδι η παρουσία τους όλη τη χρονιά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν πάμε να παίξουμε με πίεση σε αυτό το παιχνίδι. Η κατάσταση ήταν κουραστική αυτόν τον καιρό με την αναμονή για τον ορισμό της ημερομηνίας της τελευταίας αγωνιστικής.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook