Πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και συγκεκριμένα για τον μεγάλο έρωτα και τον γάμο της με τον Γιώργο Ηλιάδη αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας στην αυτοβιογραφία του «Ξέρω κάποια αστέρια…».
Όπως γράφει ο Μάκης Δελαπόρτας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε ο γάμος της με τον Ηλιάδη να γίνει σε πολύ στενό κύκλο, μεταξύ πέντε, έξι φίλων. Μάλιστα, φοβόταν τόσο πολύ μην διαρρεύσει το γεγονός που δεν το είχε πει ούτε στη μητέρα της.
«Στον κρυφό της γάμο που έγινε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης παραβρέθηκαν μόνο οι κουμπάροι, που ήταν ο Μάικ Ροζάκης με την τότε γυναίκα του Κρίστυ Στασινοπούλου, η Μουμού Ηλιοπούλου, ο Τόλης Σταματίκος και η Ντα Κονοπίση, ο πιο δικός της άνθρωπος», γράφει.
Μάλιστα, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega τις προηγούμενες ημέρες ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε πως είχε αποκομίσει την αίσθηση ότι ερωτεύτηκε τον Ηλιάδη πιο πολύ από όλους τους άνδρες της ζωής της. 
«Νομίζω ότι ήταν σε ηλικία τέτοια που είχε ανάγκη από έναν άνθρωπο σαν τον Ηλιάδη, ο οποίος ήταν πάρα πολύ ισορροπημένος άνθρωπος. Μπορούσε να ακουμπήσει πάνω του. Είχε μια προσωπικότητα ιδιαίτερη ο Ηλιάδης και η Αλίκη εκεί νομίζω πως ήρθε και έδεσε, βρήκε το καπάκι της που λέμε. Με τον Δημήτρη υπήρχε μια σχέση αγαπομίσους να το πω έτσι και έντασης. Η αιτία ήταν καθαρά επαγγελματικής και οικονομικής διαφοράς. Η Αλίκη ήταν σταρ μπορεί να έπαιρνε ένα εκατομμύριο στην ταινία και ο Δημήτρης μπορεί να έπαιρνε τριακόσιες χιλιάδες. Αυτό λοιπόν, ο Δημήτρης δεν το ανεχόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook