Το πρωί έφτασε και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου. Ο λόγος για τον Λεώνιδα O Καμπάνταη ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ μετά τους Ρούσεφ και Γαλανόπουλο.

Ο 29χρονος επιθετικός ο οποίος αυτή την περίοδο ασκεί τα στρατιωτικά του καθήκοντα,  έδειξε αρκετά ορεξάτος στην πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και πλέον έχει τεθεί και στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ίσως ακούγονται κλισέ τα ιστορική ομάδα και βαριά φανέλα αλλά αυτή είναι η ουσία των πραγμάτων. Ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγάλη ιστορία και αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο το δυνατόν περισσότερο στο στόχο της ομάδας. Έχω σπουδαίο κίνητρο και θέλω μέσα από τα παιχνίδια να βρω ξανά τον αγωνιστικό μου ρυθμό» είπε ο Καπάνταης στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα: «Το αν είμαι έτοιμος για το ματς με την Καλλιθέα είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook