Ο Daniel Clavin έχει λόξυγκα εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο υπάρχουν και χειρότερα! Θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται για πάντα από αυτό το μαρτύριο αφού δεν υπάρχει θεραπεία!

Ενώ για τους περισσότερους ένα συνηθισμένο hangover είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συνοδέψει ένα βράδυ έξω με τους κολλητούς, για τον 38 ετών Βρετανό, τα πράγματα ήταν σαφώς χειρότερα, καθώς ένα μεθύσι του κατέστρεψε κυριολεκτικά τη ζωή!

«Δεν ξέρω αν θα απαλλαγώ ποτέ τον λόξυγκα. Έχω διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και νόμιζα ότι ήταν κάποιο σύμπτωμα της νόσου, ωστόσο δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στα ιατρικά χρονικά», τονίζει ο Clavin, πατέρας δύο παιδιών και συνεχίζει:

«Ξύπνησα με λόξυγκα και δεν έχω ιδέα γιατί ξεκίνησε. Ήπια μόνο λίγο παραπάνω. Από τότε έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν σταματά. Μερικές μέρες είμαι πολύ άσχημα και δυσκολεύομαι ακόμα και να φάω. Άλλες φορές δεν μπορώ καν να αναπνεύσω για 30 δευτερόλεπτα».

Ο άτυχος άνδρας – ευτυχώς δεν έχει χάσει τη δουλειά του – επισκέπτεται έναν νευρολόγο, ο οποίος του έχει χορηγήσει ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία σχιζοφρενών, ωστόσο δεν έχει αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Όπως και όλες οι θεραπείες (με ηρεμιστικά, αλλαγή διατροφής και άλλα) που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

«Στην αρχή όλοι το βρίσκουν πολύ αστείο, ωστόσο αργότερα γίνεται αρκετά ενοχλητικό», κατέληξε με παράπονο. Και ποιος να του δώσει άδικο;

Όσο για τη σύζυγό του, Susan; «Έχω προσπαθήσει, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ μαζί του. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο», τονίζει, συμπληρώνοντας: «Είμαστε απεγνωσμένοι. Πρέπει να βρούμε κάποιον που μπορεί να τον βοηθήσει επειδή ο λόξυγκας καταστρέφει τη ζωή μας»…



newsbomb.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook