Επιλέξτε τη σωστή στάση στο σώμα σας, ακολουθώντας τις παρακάτω απλές συμβουλές και βγάλτε υπέροχες, κολακευτικές φωτογραφίες σαν επαγγελματίας μοντέλο.
1. Πρώτα απ’ όλα μην ποζάρετε απευθείας στον φακό, έχοντας το σώμα σας σε ευθεία θέση, αλλά προτιμήστε να στραφείτε στα 3/4. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε αμέσως λεπτότερη.
2. Φροντίστε να βρίσκεστε σε κάποια απόσταση από το φακό, διότι όσο πιο κοντά σε αυτόν βρίσκεστε τόσο πιο γεμάτη δείχνετε.
3. Προτιμήστε ο φωτογράφος σας ή η φωτογραφική μηχανή να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από εσάς και όχι πιο χαμηλά, έτσι ώστε να σας φωτογραφίζει από πάνω. Κι αυτό διότι αν σας τραβούν από χαμηλά το πιθανότερο είναι να δείχνετε πιο γεμάτη από αυτό που πραγματικά είστε.
4. Αποφύγετε τη φωτογράφηση σε έντονο ήλιο και προτιμήστε το απόγευμα που το φως του είναι πιο απαλό.
5. Επιλέξτε τα ρούχα σας με μεγάλη προσοχή. Φορέστε κάτι που σας κολακεύει και σας δείχνει πιο όμορφη, αποφεύγοντας τα ρούχα με όγκο και γωνίες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σύνολο, που ακολουθεί τις γραμμές του σώματος σας. Και μην ξεχνάτε πως τα σκούρα χρώματα αδυνατίζουν.
6. Σε περίπτωση που φοράτε κάτι που πιστεύετε πως δεν σας κολακεύει και δεν σας κάνει να αισθάνεστε πολύ άνετα, κρατήστε την τσάντα μπροστά σας, καλύπτοντας το σημείο του σώματος που πιστεύετε πως σας δημιουργεί το πρόβλημα.
7. Το χτένισμα που θα επιλέξετε έχει μεγάλη σημασία. Αν θέλετε να δείχνει ο λαιμός σας μακρύτερος, επιλέξτε μια ψηλή, στην κορυφή του κεφαλιού, αλογοουρά. Επίσης, φτιάξτε έναν κότσο χωρίς ιδιαίτερο όγκο, ανάλογα πάντα με το ντύσιμο σας.
8. Προσέξτε τη στάση του κεφαλιού σας και τη θέση του πιγουνιού σας. Είναι δυο στοιχεία που αν τοποθετηθούν λάθος μπορούν να καταστρέψουν τελείως μια φωτογραφία. Γι’ αυτό επιλέξτε να κρατήσετε ίσιο το κεφάλι σας, έτσι ώστε να μην έχετε το φόβο της δημιουργίας του λεγόμενο «διπλοσάγονου». Επίσης, ένα κόλπο που κάνουν και οι περισσότεροι διάσημοι του Hollywood, βάλτε τη γλώσσα σας στο πάνω μέρος του στόματός σας όταν γελάτε.
9. Τέλος, μην μπερδεύεστε στο τι να κάνετε με τα χέρια σας. Ακολουθήστε τη συμβουλή των μοντέλων και αφήστε το ένα χέρι χαλαρό, τοποθετώντας παράλληλα το άλλο στο ύψος της μέσης. Πρόκειται για μια στάση πολύ κολακευτική για το σώμα και την περιφέρεια.
celebrity

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook