Να στηρίξουν τον αγώνα για τη μη υποβάθμιση του νοσοκομείου της Ιεράπετρας ζητά  με επιστολή της από τους δύο βουλευτές του Λασιθίου ζητά η Επιτροπή κοινωνικών φορέων Ιεράπετρας – Μ.Γιαλού. Παράλληλα τους καλεί καλούν να δώσουν το \”παρών\” στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Στην επιστολή προς τους κυρίους Καρχιμάκη και Πλακιωτάκη αναφέρονται τα παρακάτω:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

\”Παρά τις προσωπικές σας υποσχέσεις και τις έγγραφες διαβεβαιώσεις σας ένα χρόνο τώρα , το νοσοκομείο μας εξακολουθεί να υποβαθμίζεται . Εμείς γνωρίζουμε , την πρόθεση του υπουργείου υγείας για μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας .

Ο λαός που σας στήριξε για δεκαετίες , διατρανώνει και απαιτεί δυναμικά το δικαίωμα του , για ομαλή πρόσβαση στο νοσοκομείο του , και να απολαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΥΓΕΙΑΣ .

Σας καλούμε στο ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που οργανώνουμε την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία δημαρχείου , όπου μαζικά πολίτες από τον Γούδουρα μέχρι την Βιάννο , θα περιμένουν να ανακοινώσετε , όχι τις προθέσεις σας , αλλά τις ΛΥΣΕΙΣ στα δίκαια αιτήματα για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.\”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

\”Καμιά κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν ήταν ικανή , να δώσει μόνιμη λύση στα θέματα υγείας του νομού μας και να εξασφαλίσει την ισονομία και ισοπολιτεία  των Λασιθιωτών , ώστε να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε ένα κεντρικό νοσοκομείο , όπου θα παρέχονται δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας όπως δικαιούνται .

Τα σχέδια της κυβέρνησης στοχοποιούν ξεκάθαρα το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και μεθοδεύουν συστηματικά την συρρίκνωση του μέχρι την μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας .

Ο λαός της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας , από την Βιάννο μέχρι τον Γούδουρα , αγανακτισμένος ξεσηκώνεται , επαναστατεί και οργανώνει ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Πέμπτη 26 ΜΑΪΟΥ και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία του δημαρχείου .

Ζητούμε την συμπαράσταση σας και την παρουσία σας και όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε :

-ΝΑΙ στην δημιουργία ενός ΝΕΟΥ κεντρικού ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στο κέντρο του νομού , και μέχρι την λειτουργία του \”

-Ουσιαστική αναβάθμιση του νοσοκομείου μας , ένταξη στην Γ\’ Ζώνη τώρα, Διορισμό προσωπικού και Διοικητική αυτοτέλεια

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook