Τέλος στην αναγκαία αγγαρεία του πλυσίματος του αυτοκινήτου πάει να βάλει η Nissan με τις δοκιμές πάνω σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής η οποία έχει τη δυνατότητα να απωθεί τη λάσπη, τη βροχή, αλλά και την καθημερινή βρωμιά, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ελαττώσουμε τις επισκέψεις στα πλυντήρια αυτοκινήτων.

\"http://www.automoto.com.gr/simple-cms/cms_sites/resources/informatique/nea/autonews/2014/nissan/epanastasi_ston_katharismo/a1.jpg\"

Τους επόμενους μήνες οι μηχανικοί του Nissan Technical Center Europe θα αξιολογήσουν το «αυτοκαθαριζόμενο» Nissan NOTE για να εκτιμήσουν την εμπορευσιμότητα της τεχνολογίας Ultra – Ever Dry ® σε αμαξώματα.

\"http://www.automoto.com.gr/simple-cms/cms_sites/resources/informatique/nea/autonews/2014/nissan/epanastasi_ston_katharismo/a2.jpg\"

Η Nissan είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που εφαρμόζει την τεχνολογία Ultra – Ever Dry, ενώ στο εμπόριο πωλείται από την Ultratech International Inc. Εκτός της πρωτοποριακής τεχνολογίας «αυτοκαθαρισμού», η Nissan έχει εγκαταστήσει στο νέο Nissan NOTE κάμερα οπισθοπορίας με τεχνολογία «αυτοκαθαρισμού» επίσης που περιλαμβάνει εκτόξευση νερού, πλυστικού υγρού αλλά και σύστημα στεγνώματος με πεπιεσμένο αέρα, παρέχοντας απόλυτα καθαρή ορατότητα παντού και πάντα.

\"http://www.automoto.com.gr/simple-cms/cms_sites/resources/informatique/nea/autonews/2014/nissan/epanastasi_ston_katharismo/a3.jpg\"

Πάντως δεν είναι στα σχέδια της Nissan να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη τεχνολογία στο βασικό εξοπλισμό απλά μελετά το ενδεχόμενο να μπορούν να το επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

automoto.com.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook