Αφού κατατρόπωσε την αντίπαλό της, Σιμόνα Χάλεπ, προσφέροντας ένα συγκλονιστικό θέαμα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, η Μαρία Σαράποβα κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Η 27χρονη κορυφαία τενίστρια, που έφτασε συνολικά τους 32 τίτλους στην καριέρα της, πήρε αγκαλιά το τρόπαιο και πόζαρε μπροστά στον Πύργο του Άιφελ, τραβώντας τα φλας των φωτογράφων πάνω της και τα βλέμματα ανδρών, αλλά και γυναικών.

\"\"

Άλλωστε, το αψεγάδιαστο κορμί της αναδεικνυόταν μοναδικά με το μίνι φόρεμα που είχε επιλέξει, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα πόδια της.

\"\"

Η Ρωσίδα τενίστρια, που γοήτευσε με τις ικανότητές της, δίνοντας πραγματικό αγώνα διάρκειας τριών ωρών, δήλωσε ενθουσιασμένη, αλλά και με μία υποψία έκπληξης: «Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και ότι θα είχα περισσότερους τίτλους Ρολάν Γκαρός από κάθε άλλο γκραν σλαμ, θα πήγαινα να μεθύσω ή θα έλεγα σε αυτόν που μου το είπε να πάει να μεθύσει ο ίδιος».

\"\"

Όπως είπε, πρόκειται για κάτι μοναδικό, για το οποίο, όμως, δούλεψε σκληρά. «Δε μπορείς απλώς να βγεις εκεί έξω και να τα καταφέρεις δίχως να προσπαθήσεις» δήλωσε και συμπλήρωσε πως πρόκειται για την πιο συναρπαστική νίκη της και πιο σκληρό τελικό.

\"\"

«Είμαι πολύ υπερήφανη που τα κατάφερα, που προσαρμόστηκα σε όλες τις διαφορετικές καταστάσεις και κατέληξα με το τρόπαιο» δήλωσε η σαγηνευτική Σαράποβα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook