Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως το να γδύνεται μπροστά στις κάμερες την τρομάζει, όμως αν κρίνουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, η 25χρονη καλλονή Nicole Trunfio έχει βελτιώσει κατά πολύ το… ταλέντο της στις ημίγυμνες πόζες.

Την Κυριακή, η Trunfio, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία και κατάγεται από την Ιταλία, ανάρτησε στο Instagram δύο αισθησιακές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα σε ένα μπάνιο, μόνο με τα εσώρουχά της.

Οι φωτογραφίες είναι από τα παρασκήνια της νέας της φωτογράφησης για το ημερολόγιο της  Pirelli.

Φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, η 28χρονη σχολίασε τις εικόνες, γράφοντας: «Κάπου στην Ιταλία #ladolceviota», που σημαίνει, δηλαδή, η καλή ζωή.

Σημειώνεται ότι η Turfino έγινε ευρέως γνωστή όταν κέρδισε το διαγωνισμό Search for a Supermodel, που της άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες. Το βιογραφικό της, μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας και φωτογραφήσεις για editorials μόδας μεγάλων περιοδικών. Η Turfino σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη συνάδελφό της Naomi  Campbell, την οποία χαρακτήρισε έμπειρη, πολύ καλή στη δουλειά της αλλά ιδιαίτερα δύσκολη στη συνεργασία.



\"\"



\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook