Η μητέρα της 19χρονης Μακένζι Κλερ από όταν ήταν πολύ μικρούλα της έλεγε πως είναι τόσο όμορφη που θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο. Όμως το όνειρο αυτό διαλύθηκε όταν ήταν μόλις δέκα ετών, μετά από ένα τροχαίο που την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

\"gorgona-1-470.jpg\"
Όμως πριν από λίγες μέρες έγινε η αρχή για να μπορέσει να εκπληρώσει την κρυφή της αυτή επιθυμία. Η Μακένζι είχε βγει για ραντεβού με τον φίλο της, όταν ξαφνικά την πλησίασε η φωτογράφος Κέρι Λέιν για να της ζητήσει να ποζάρει μπροστά στο φακό της για μια φωτογράφηση με θέμα την Μικρή Γοργόνα.

\"gorgona-2-470.jpg\"

«Είδα μπροστά μου ένα πανέμορφο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά και είπα ότι αυτή είναι η γοργόνα μου. Μόνο όταν την πλησίασα είδα ότι κάθεται πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως αμέσως σκέφτηκα ότι αυτή η φωτογράφηση θα είναι τέλεια», είπε η φωτογράφος.

\"gorgona-4-470.jpg\"

Ο γιος της Κέρι ξόδεψε πάρα πολλές ώρες για να κατασκευάσει την ούρα της Μακένζι και το όμορφο κορίτσι έγινε η πιο όμορφη γοργόνα του κόσμου και ένιωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, κάτι που όπως είπε η μητέρα της το χρειαζόταν πολύ.

\"gorgona-5-470.jpg\"

«Ήταν μια φωτογράφηση που με έκανε να νιώσω πραγματικά ξεχωριστή. Πού ξέρετε; Μπορεί να γίνω το πρώτο μοντέλο στον κόσμο με αναπηρία», είπε.

\"gorgona-6-470.jpg\"
parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook