Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος , την 5 Ιουνίου έκαστου έτους, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Γαζίου σε συνεργασία με τις Διευθύντριες και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Νηπιαγωγείων, τους εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Ξενοδοχείο ΦΟΔΕΛΕ ΜΠΗΤΣ το Λιμεναρχείο και την ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝ.ΚΡΗΤΗΣ προέβησαν στον καθαρισμό της παραλίας του ΦΟΔΕΛΕ αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας στην προστασία του περιβάλλοντος, εξηγώντας παράλληλα στα μικρά παιδιά την σοβαρότητα προστασίας των θαλασσών και των παράκτιων περιοχών.

\"\"

Η προστασία του πλανήτη αποτελεί μείζονα πρόκληση και πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους, μαθαίνοντας το από τις μικρές ηλικίες.

\"\"

Εκτός του καθαρισμού της παραλίας διοργανώθηκε και δεντροφύτευση στους κήπους των Νηπιαγωγείων από κάθε μαθητή ξεχωριστά, έτσι ώστε από μικρά τα παιδιά να μαθαίνουν για την προστασία του περιβάλλοντος η οποία σχετίζεται με την ευημερία και ανάπτυξη του τόπου που ειδικά σήμερα έχουμε περισσότερο ανάγκη.

\"\"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Γαζίου ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στις παραπάνω εθελοντικές δράσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook