Τρεις διαρρήξεις μέσα σε λίγη ώρα έκαναν σε σπίτια και επιχειρήσεις περιοχών της Κέρκυρας τρεις νεαρές τσιγγάνες, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τις καταδίωκαν από χωριό σε χωριό, ώσπου κατάφεραν να τις συλλάβουν.
Οι δράστιδες ηλικίας 19, 25 και 31 χρόνων διέρρηξαν αρχικά το σπίτι ενός 46χρονου στο Πέραμα Κέρκυρας και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν μέσα, ενώ αμέσως μετά «χτύπησαν» στην περιοχή Ποταμός όπου παραβίασαν την εμπορική επιχείρηση ενός 51χρονου και έκλεψαν μια φωτογραφική μηχανή. Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και την εμπορική επιχείρηση μιας 53χρονης στις Αλυκές Ποταμού, χωρίς να τα καταφέρουν.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τις τρεις γυναίκες μέσα σε διάστημα λίγων ωρών και στην κατοχή της 25χρονης βρήκαν οκτώ δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook