Στις δικαστικές αίθουσες, όπως φαίνεται, θα λύσουν τη διαφορά τους μία γυναίκα και ο μέχρι πρότινος γυναικολόγος της... καθώς η πρώτη τον καταγγέλλει ότι... δεν αντελήφθη πως ήταν έγκυος!

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι πριν από δέκα περίπου μήνες η ίδια τον επισκέφθηκε για να του παραπονεθεί πως αισθανόταν έντονη αδιαθεσία. Ο γιατρός γνώριζε πως εκείνη έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια. Την ρώτησε αν είχε πάρει πριν από κάποια σεξουαλική της επαφή και εκείνη δήλωσε πως δεν ήταν 100% σίγουρη.

Παρ' όλα αυτά, όπως ισχυρίζεται, δεν έγινε καμία εξέταση για να διαπιστωθεί εάν όντως ήταν έγκυος ή όχι. Αντιθέτως, και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, ο επιστήμονας φίλος της, της είπε να μην ανησυχεί και πως δεν θα ήταν τίποτε άλλο πέρα από κάποια γυναικολογική διαταραχή στον οργανισμό της.

Αντί όμως να γιατρεύεται η κατάστασή της χειροτέρευε ενώ παρατηρούσε ότι αύξαναν τα κιλά της. Όμως ο γιατρός την καθησύχαζε λέγοντάς της πως το πάχος προερχόταν από τις... ορμόνες! Αποτέλεσμα ήταν μετά από κάποιους μήνες και ενώ πλέον η κατάσταση είχε γίνει πολύ χειρότερη απ' ό,τι ήταν στην αρχή, η γυναίκα να αρχίσει να αισθάνεται και έντονους πόνους. 

Σύμφωνα με το dete.gr, το γεγονός την οδήγησε σε έναν δεύτερο γυναικολόγο, ο ο οποίος με τη σειρά του την ενημέρωσε πως βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γυναίκα δηλώνει αποφασισμένη να εκθέσει τον πρώην γυναικολόγο της στέλνοντάς τον στην δικαιοσύνη.

newsit.gr