Είναι ένα από τα αγαπημένα, παραδοσιακά ελληνικά σνακ. Τώρα και οι Ιταλοί μαθαίνουν το κουλούρι Θεσσαλονίκης. Πώς;

Μέσω φωτογραφικού αφιερώματος που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα La Repubblica, με θέμα το «φαγητό δρόμου», τα απλά αλλά νόστιμα εδέσματα που μας βοηθούν να καταπραΰνουμε την πείνα μας.

Ανάμεσα στην παραδοσιακή ιταλική πίτσα, τα βρετανικά fish&chips, τα ισπανικά churros, τα ρωσικά πιροσκί και τα γερμανικά bretzel, παρουσιάζονται και τα ελληνικά «koulouria».

seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook