Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε τιμητική εκδήλωση για τις 8 γυναίκες δημάρχους της χώρας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της συνάντησης και οι οχτώ γυναίκες δήμαρχοι θα συναντηθούν στις 9.15 το πρωί με τη διακομματική επιτροπή ισότητας των φύλων της Βουλής.

Στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και μια σύντομη τοποθέτηση κάθε δημάρχου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Στις 3.00 το μεσημέρι, ο Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών πρόκειται να παραθέσει γεύμα στις δημάρχους στο εστιατόριο «Αλάτσι».

Σημειώνεται πως ο Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία και κοινή απόφαση των Γυναικείων Τμημάτων των κομμάτων της Βουλής, ενώ βασικός σκοπός του είναι η ενθάρρυνση και ενίσχυση συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική και στα κέντρα λήψης αποφάσεων με στόχο την ισόρροπη συμμετοχή ανδρών και γυναικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook