Ο Αθλητικός Όμιλος Ακρωτηρίου την Κυριακή 15 Ιουνίου διοργανώνει καλοκαιρινό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το 2ο τουρνουά-OPEN, για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από την Κρήτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ και ιδιαίτερα το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ - Πονγκ), σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 15/06/14 πρόκειται να διεξαχθεί το καλοκαιρινό τουρνουά του τμήματος με συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών της ακαδημίας. Παράλληλα  θα διεξαχθεί και το 2ο Τουρνουά – OPEN για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη την Κρήτη, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει και να διασκεδάσει παίζοντας μαζί μας. Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου (Καμπάνι) (γήπεδο Μπάσκετ) και ώρα έναρξης έχει οριστεί η 11:00.  Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας, απονομή αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και απονομή Μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών. Όσο αφορά στο 2ο Τουρνουά OPEN, οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 13-06-14. Επίσης δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και από τη Γραμματεία του Τουρνουά την ημέρα διεξαγωγής και εώς 10:00.
 
Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής: Κος Νίκος Χαριτάκης                                                                                                                                                      τηλ. 6943482583»