Μάλλον εξαγριώθηκε από την πράξη της συζύγου του, που τον απάτησε με τον καλύτερο του φίλο, ένας 32χρονος άντρας από το Σίδνεϊ και αποφάσισε να πουλήσει στο διαδίκτυο το νυφικό της «άπιστης», με μια αγγελία που την «στολίζει» ανώνυμα μεν, αλλά με τέτοια λόγια που του επιτρέπουν να βγάλει το άχτι του!
Ο 32χρονος ανακάλυψε μετά από δύο χρόνια γάμου, ότι η σύζυγός του τον απατούσε με τον καλύτερο του φίλο και πήρε συναινετικό διαζύγιο εδώ και 12 μήνες. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει ξεχάσει την απιστία της γυναίκας του και ανέθεσε σε φίλο του να βάλει αγγελία στο διαδίκτυο για την πώληση του νυφικού της μοιχαλίδας. Το επίμαχο νυφικό το είχε δώσει ο σύζυγος στον συγκεκριμένο φίλο του να το φυλάει στο γκαράζ του σπιτιού του, όταν χώρισε με την «άπιστη».
Η on line αγγελία ανάμεσα σε άλλα αναφέρει, «Πρόκειται για ένα μοναδικό φόρεμα που έχει σχεδιάσει ο Benedict Arnold και φτιάχτηκε από το ίδιο ύφασμα με τα ρούχα που ο Ιούδας ο Ισκαριώτης φορούσε, όταν πρόδωσε τον Ιησού στον κήπο της Γεσθημανής. Το φόρεμα αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας προσφέρει δύο χρόνια μέτριου έγγαμου βίου, πριν από την απόλυτη και πλήρη διάλυση του γάμου σας, λόγω εξωσυζυγικής ασυδοσίας»!
Παρακάτω η αγγελία αναφέρει ότι το νυφικό είναι ένα «ίχνος» από μια «αδελφή ψυχή» που πρόδωσε ( τον σύζυγο ), είναι άπιστη, δόλια και μοιχαλίδα.
Η αγγελία για την πώληση του νυφικού της μοιχαλίδας δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα gumtree.au και μέχρι τώρα έχει πάνω από 50.000 επισκέψεις, αλλά και προσφορές ύψους 300 δολαρίων για την αγορά του νυφικού.
Ο νεαρός άντρας, όπως δήλωσε ο φίλος του που έβαλε την αγγελία, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, επειδή φοβάται αντίποινα από την πρώην σύζυγο, παρότι ο φίλος του εξηγεί ότι η «άπιστη» έχει ενημερωθεί από τον πρώην σύζυγό της και είναι σύμφωνη για την πώληση του νυφικού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook