Για σωματεμπορία και βιασμό κατ\’εξακολούθηση σε βάρος μιας Ρωσίδας, κατηγορείται Ιρακινός ο οποίος συνελήφθη για πλαστογραφία στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, έφτασε πληροφορία ότι ο Ιρακινός κατακρατεί παράνομα σε οικία στο Ρέθυμνο, μία αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, την οποία εξαναγκάζει με απειλή και χρήση βίας να εκδίδεται σε αλλοδαπούς έναντι αμοιβής.

Άμεσα,αστυνομικοί της ασφάλειας,  εντόπισαν την εν λόγω οικία την οποία έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος και αφού δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αξιόποινων πράξεων ενεργήθηκε κατ΄ οίκον έρευνα όπου βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω 26χρονου ένα «δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού», το οποίο όπως προέκυψε στην συνέχεια ήταν πλαστό και συνελήφθη.

Εξεταζόμενη η νεαρή Ρωσίδα, κατήγγειλε ότι, από το  2009 και έως τον Απρίλιο του 2011, ο Ιρακινός την κατακρατούσε παράνομα σε διάφορες οικίες, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, εξαναγκάζοντάς την σε εξώγαμη συνουσία με αλλοδαπούς πελάτες επ΄ αμοιβής, αλλά και με τον ίδιο.

Από την Αστυνομική έρευνα και την προανάκριση που ενεργήθηκε, δεν επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της 25χρονης αλλοδαπής,ενώ σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα ατομικό βιβλιάριο υγείας, μία βεβαίωση Α.Φ.Μ από την Δ.Ο.Υ Ρεθύμνου, ένα δελτίο ταυτότητας Βουλγαρικών αρχών και διάφορα έγγραφα υπηρεσιών της Ελλάδας με στοιχεία αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, στα οποία είχε επικολλήσει την φωτογραφία της και χρησιμοποιώντας τα ανάλογα, αποδείκνυε την νομιμότητα της παραμονής της στην χώρα.

Ο Ιρακινός, συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστογραφίας και οδηγήθηκε στον κον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τα υπόλοιπα αδικήματα σχηματίστηκε δικογραφία.

Στο μεταξύ η Ρωσίδα κρατείται και θα απελαθεί από την χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook