Ο Τσίμο Ναβάρο μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Τρίπολη όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν για τον Αστέρα, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν αποκλείεται να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας για λογαριασμό άλλης ομάδας της Super League. Με βάση αυτά τα δημοσιεύματα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί σε Παναιτωλικό, Καλλονή και Πλατανιά.
Η Χανιώτικη ομάδα τον γνωρίζει από πρώτο… χέρι, αφού τις τελευταίες δύο σεζόν έχει εξελιχθεί σε \”δήμιο\” της στις αναμετρήσεις με τους Αρκάδες.
Τη σεζόν 2012-13 στο πρώτο ματς στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας νίκησε με 2-1 ο Ναβάρο είχε βγάλει μία \”ασίστ\”, ενώ στο ματς του β\’ γύρου στα Περιβόλια μέτρησε 1 γκολ και 1 τελική πάσα.
Την περσινή σεζόν ως αλλαγή είχε αλλάξει την ροή των αγώνων τόσο του Κυπέλλου (με δικό του γκολ ο Αστέρας νίκησε στο 89\’ 2-1 τον Πλατανιά), όσο και του πρωταθλήματος στα Περιβόλια (από εξαιρετική του ενέργεια και σέντρα ο Μπαράλες είχε ισοφαρίσει σε 1-1, σε ματς που έπαιζε με δέκα ο Αστέρας). Στη ρεβάνς του Κυπέλλου είχε καταγράψει μία \”ασίστ\” στη νίκη του Αστέρα με 3-1 στο \”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης\”.
Ο Ναβάρο την πρώτη του χρονιά στη Super League (2011-12) είχε 15 συμμετοχές-5 γκολ-3 ασίστ, την δεύτερη 29 συμμετοχές-4 γκολ-5 ασίστ και 6 συμμετοχές στα πλέι οφ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες είχε 21 συμμετοχές-1 γκολ-2 ασίστ και 5 συμμετοχές στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook