Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η τελετή παραλαβής παράδοσης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Στο χαιρετισμό του ο απερχόμενος υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του. Τόνισε ότι ήταν μια μεγάλη εμπειρία για αυτόν τα δύο αυτά χρόνια, πολύ διαφορετική από αυτήν που είχε από το πόστο του σαν επιστήμονας, ενώ απέφυγε να κάνει απολογισμό του έργου του. 
Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Καρασμάνης, ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό για τις προσπάθειες που έκανε όλο αυτό το διάστημα και πρόσθεσε ότι είχαν μια καλή συνεργασία στη Βουλή αν και υπήρχαν κάποιες εντάσεις. 
«Από αυτές τις εντάσεις όμως υπήρξαν θετικά αποτελέσματα», τόνισε και ευχήθηκε στον κ. Τσαυτάρη να έχει μια καλή πορεία στον επιστημονικό χώρο, ενώ πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί τη βοήθειά του όσο προχωρά η διαδικασία εφαρμογής της νέας ΚΑΠ. «Στόχος του ΥπΑΑΤ θα είναι όχι μόνο να παράγουμε αλλά και να πουλάμε καλά τα προϊόντα που παράγουμε», τόνισε ο νέος υπουργός.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, δήλωσε ότι σε κανένα άλλο τομέα δεν αποτυπώνεται τόσο ανάγλυφα η οικονομική κρίση όσο στον αγροτικό τομέα. Και πρόσθεσε: «Στον αγροτικό τομέα όμως αποτυπώνονται και οι προσδοκίες που θα πρέπει να έχουμε για να καταφέρουμε να αναπτύξουμε την οικονομία μέσα από την πρωτογενή παραγωγή. Δεν παραλαμβάνουμε καμένα αλλά θα πατήσουμε πάνω στο έργο που έχει ήδη γίνει και θα συνεχίσουμε. Θα πρέπει ο αγροτικός τομέας θα πρέπει να σηκώσει στις πλάτες του την ελληνική οικονομία».
agrotypos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook