Εχει περίπου 1,20 ύψος και ζυγίζει πάνω-κάτω 30 κιλά, όμως η Charley Craig είναι το πιο δυνατό κορίτσι της Βρετανίας. Η 11χρονηCharley από την Γλασκόβη, μπορεί να σηκώσει σχεδόν όλο το βάρος της πάνω από το κεφάλι της.
 
Όνειρο της μικρής Charley είναι να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Commonwealth Youth Game, ενώ έχει ήδη κατατροπώσει κάθε άλλον συνομήλικό της στο γυμναστήριο όπου προπονείται καθημερινά.
 
«Είναι πολύ σκληρή δουλειά και πονάω την περισσότερη ώρα. Όμως μετά βλέπω τι έχω κάνει και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Ο προπονητής μου λέει ότι είμαι πολύ καλή και έχω πολλές δυνατότητες» λέει η 11χρονη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
 
\"\"

Οι μεγαλύτεροι από εκείνη που πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο με την μαθήτρια ακόμα Charley τη στηρίζουν πολύ στην προσπάθειά της και την ενθαρρύνουν κάθε φορά που ετοιμάζεται να σηκώσει κάποιο βάρος.
 
Βέβαια, η Charley, παρά τον αθλητικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει, είναι και μια φυσιολογική κοπέλα σαν όλες τις φίλες της. Το δωμάτιό της είναι βαμμένο ροζ, διαβάζει περιοδικά μόδας, ακούει Katy Perry και N-Dubz, ενώ η αγαπημένη της ηθοποιός είναι η Natalie Portman.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook