Στην Κρήτη βρίσκεται ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας! Ο πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και η οικογένειά επέλεξαν πολυτελές θέρετρο της Ελούντας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα μέλη του βασιλικού οίκου των Σαούντ έφτασαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όπου τους περίμεναν 16 πολυτελέστατες λιμουζίνες για να τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο μαζί με την πολυπληθή συνοδεία τους.

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του 78χρονου πρίγκιπα Σαλμάν, ο οποίος διατηρεί συγχρόνως τις ιδιότητες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, του υπουργού Αμυνας και του διαδόχου του βασιλιά Αμπντουλά.

Ο πρίγκιπας και η οικογένειά επέλεξαν ένα από τα εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελούντας προκειμένου να απολαύσουν την ελληνική φύση και τις πλούσιες ανέσεις του ξενοδοχείου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ο πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1935. Κατέχει την κρίσιμη θέση του επικεφαλής του οικογενειακού συμβουλίου των Σαούντ, που ίδρυσε το 2000 ο βασιλιάς Φαχντ για την επίλυση των ενδοοικογενειακών διαφορών. Κυβερνητικά καθήκοντα ανέλαβε πρώτη φορά το 1953, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Στις 18 Ιουνίου του 2012 ανακηρύχτηκε διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook