Οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στον Πανακρωτηριακό, με την… παροικία των παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά να μεγαλώνει.
Ο Δημήτρης Μπαρτζίδης, που έπαιξε πέρσι στην Ιωνία 2000 και είχε συμμετοχές στη Football League 2 τη σεζόν 2012-2013 με τον ΑΟΧ, αποτελεί το επόμενο απόκτημα της ομάδας του Ακρωτηρίου.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη ΜΠΑΡΤΖΙΔΗ. Ο 21χρονος (γεν. 1993) ακραίος επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Π.Σ.Ν Χανιά, αγωνίστηκε στον Κρητικό Αστέρα, έχοντας προπονητή τον Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Ήταν παράλληλα βασικό στέλεχος των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων πριν μετακομίσει το 2009 στο Ηράκλειο, για την Κ-20 του Εργοτέλη, όπου έμεινε τρία (3) χρόνια.
Την περίοδο 2012-13 είχε συμμετοχές με τον Α.Ο Χανιά στη Γ\’ Εθνική και την περίοδο που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ιωνία. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, είμαστε δε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεργασία θα εκπληρωθούν και οι δικοί του στόχοι.
Δημήτρη, καλώς όρισες στο Ακρωτήρι.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook