Μια καταγγελία ομαδικού βιασμού 20χρονης Βρετανίδας απο τρείς συμπατριώτες της, στα Μάλια, ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, χθες την νύχτα η 20χρονη ήταν σε ένα μπαρ των Μαλίων μαζί με φίλη της με την οποία είχε πάει στην περιοχή για διακοπές.
Κάποια στιγμή περίπου στις 4,30 τα ξημερώματα, η 20χρονη έφυγε απο το μπαρ ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, στο δρόμο προς το ξενοδοχείο της, συνάντησε τρείς Βρετανούς, οι οποίοι την παρέσυραν σε άγνωστο ξενοδοχείο όπου και την βίασαν ομαδικά.
Λίγη ώρα αργότερα, η φίλη της 20χρονης την εντόπισε καθισμένη σε ένα πεζοδρόμιο και σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Την μετέφερε σε ιατρικό κέντρο για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δεν μπόρεσε να πεί συγκεκριμένα πράγματα καθώς λόγω της μεγάλης μέθης στην οποία βρισκόταν δεν θυμόταν ούτε καν σε ποιό ξενοδοχείο την πήγαν οι τρείς συμπατριώτες της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που την εξέτασε, δεν βρήκε σημάδια κακοποίησης, κάτι που βέβαια δεν αποκλείει τον βιασμό, εαν συνυπολογισθεί πως η 20χρονο λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί.
Πάντως η υπόθεση ερευνάται με μεγάλη προσοχή απο την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί κάποιος που μπορεί να είδε κάτι σχετικό με την καταγγελία και να οδηγηθεί στον εντοπισμό των τριών Βρετανών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook