Νέα δεδομένα στα πολιτιστικά πράγματα του Ηρακλείου και της Κρήτης φέρνει αυτό το καλοκαίρι το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι. Δεδομένα τα οποία συμβαδίζουν με την εποχή της κρίσης που διάγουμε και που αλλάζουν ριζοσπαστικά τον τρόπο αντιμετώπισης του κοινού που παρακολουθεί κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές του συναυλίες.
Συνεχίζοντας τη φιλοσοφία του ότι η μουσική είναι κοινωνικό αγαθό το Θέατρο των Αγρών υιοθετεί προαιρετική είσοδο για όλες τις φετινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις. Μια ενέργεια που επιτρέπει σε όσους ανηφορίσουν μέχρι το Κυπαρίσσι να περάσουν από τις πόρτες του με προαιρετικό αντίτιμο. Και αυτοί που έχουν να το διαθέσουν και αυτοί που δεν έχουν…
«Αναγνωρίζουμε το οικονομικό ρίσκο του εγχειρήματος, αλλά είπαμε να πάμε κόντρα σε μια εποχή που συζητάμε συνέχεια για λεφτά και βάζουμε σε όλα την ταμπέλα της τιμής τους. Ακόμα και στο ταλέντο» λένε χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του Θεάτρου των Αγρών .
«Είπαμε φέτος και ελπίζουμε και του χρόνου, να κάνουμε τη διασκέδαση μας συλλογική. Σε μια λογική ρεφενέ. Και για αυτούς που έχουν και για αυτούς που δεν έχουν. Όλοι θα περάσουν τις πόρτες μας και όλοι θα έχουν την ίδια συμμετοχή χωρίς καμία διάκριση στη γιορτή μας. Όλοι για μας είναι το ίδιο καλοδεχούμενοι και η φιλοξενία μας το ίδιο δεδομένη» καταλήγουν οι διοργανωτές.
Πρεμιέρα
Η πρεμιέρα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Θέατρο των Αγρών θα γίνει από τον Μανώλη Λιδάκη την Παρασκευή 27 Ιουνίου.
Ο Μανώλης Λιδάκης, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στις εκδηλώσεις του Θεάτρου, συμμερίστηκε από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα του προαιρετικού αντιτίμου και έρχεται, μετά από καιρό, στον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο, έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλεία «Αύριο θα είναι αργά» όπου, μεταξύ των άλλων, ακούγονται και ανέκδοτοι στίχοι του Μανώλη Ρασούλη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν φέτος στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook