Το μήνυμα ότι η αστυνομία μπορεί και να είναι αποτελεσματική και έχει ανθρώπινο πρόσωπο σεβόμενη τα δικαιώματα του κάθε πολίτη έστειλε στους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και στη φυσική ηγεσία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής ο νέος υπουργός Βασίλης Κικίλιας σε συνάντηση που είχε μαζί τους την Τετάρτη.
Ως πρώτη προτεραιότητα της νέας ηγεσίας ο κ. Κικίλιας έθεσε «οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς: Στα σπίτια, στους δρόμους, στις πόλεις, στην περιφέρεια».
Επανέλαβε επίσης προς τους Αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας, την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει προς τις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς καταβάλλουν καθημερινά μία τιτάνια προσπάθεια για την ασφάλεια του πολίτη, πολλές φορές με προσωπική αυταπάρνηση και θέτοντας σε δεύτερη προτεραιότητα τις υλικές απολαβές τους.
Κατά τη συνάντηση ο Βασίλης Κικίλιας ενημερώθηκε για τις συνολικές δράσεις που αναπτύσσονται στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας με ιδιαίτερη έμφαση στην αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας και στη διαχείριση των παράνομων μεταναστευτικών ροών αλλά και για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook