Ο Γιώργος Ξηράκης είναι ο νέος προπονητής της Επισκοπής μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Η συμφωνία ενός προαναγγελθέντος… γάμου ουσιαστικά έγινε την Δευτέρα (23/5), ενώ το FlashNews.gr σας είχε προειδεάσει για αυτήν την συμφωνία από το ρεπορτάζ για τον ετήσιο χορό των «κυανόλευκων».

Ο 46χρονος προπονητής είχε συνδέσει το όνομα του με την πετυχημένη παρουσία του Μινωταύρου στο Περιφερειακό και η επόμενη ομάδα που αναλαμβάνει σε αυτή την κατηγορία είναι η Επισκοπή, με ενδιάμεσο σταθμό το Σπήλι στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Επισκοπής είναι η εξής:

««Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Γιώργο Ξηράκη» ενώ γίνεται αναφορά και στο έργο και την πορεία του:« Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 22/01/1965 στον Πειραιά. Είναι κάτοχος UEFA A’ και ξεκίνησε την προπονητικη καριέρα τη σεζόν 2001-02 στον Αστέρα Ρεθύμνο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και τον οδήγησε στην Δ’ εθνική κατηγορία. Την επόμενη χρονιά (2002-03) κατέκτησαν το Κύπελλο Ρεθύμνου. Στην συνέχεια εργάστηκε για 2 χρόνια στο Κεραυνό (2ος  Α’ ΕΠΣΡ – 2004-05), για να ακολουθήσουν 5 χρόνια στον Μινώταυρο Χανίων με τον οποίο κατέκτησε το Super Cup Χανίων 2005-06, και τερματίζοντας στην 3η θέση στην Α’ ΕΠΣΧ διεκδίκησε και κέρδισε την άνοδο στην Δ’ εθνική μέσα από αγώνες μπαράζ. Στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος εργάστηκε για 3 μήνες στον ΑΟ Σπηλίου».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook