Με μηχανική υποστήριξη κρατιέται στη ζωή η 24χρονη Έιμι Γουίνγκφουλ από τη Βρετανία, αφού κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Ισπανία, έπεσε από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε με την οικογένειά της γιατί υπνοβατούσε.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη κάταγμα στην πλάτη και στην λεκάνη,  έσπασε τα πλευρά της, τρύπησε ο πνεύμονάς της και υπέστη ακόμα κάταγμα στον ώμο, ραγισμένα δόντια, καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

\"ypnovatis11.jpg\"
Τώρα η Έιμι νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Ισπανίας και οι γιατροί λένε ότι είναι ζωντανή γιατί το σώμα της ήταν εντελώς χαλαρό κατά τη διάρκεια της πτώσης.

«Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά ξέρουμε ότι είναι τυχερή που ζει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς επέζησε μετά από μια τέτοια πτώση. Νομίζουμε ότι το γεγονός πως ήταν κοιμισμένη της έσωσε τη ζωή. Οι γιατροί είπαν ότι αν ήταν ξύπνια μπορεί να είχε προσπαθήσει να σταματήσει την πτώση. Δεν είχε υπνοβατήσει ξανά στο παρελθόν», είπε η ξαδέλφη της κοπέλας.

\"ypnovatis3.jpg\"\"ypnovatis22.jpg\"

Κανείς δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε να υπνοβατεί. Το μεσημέρι είχε πάθει ηλίαση και όταν επέστρεψε στο δωμάτιό της ξάπλωσε για να κοιμηθεί. Όμως τα ξημερώματα της Κυριακής άρχισε να υπνοβατεί, σκαρφάλωσε το παράθυρο του μπάνιου και τελικά έπεσε από ύψος 15 μέτρων.

\"ypnovatis4.jpg\"

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η Έιμι δεν είχε πάρει ούτε φάρμακα, ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ.

\"ypnovatis6.jpg\"

Στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της, ενώ οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της, ώστε να υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργείων.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook