Η Ε.Π.Σ. Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους νέους κανονισμούς αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, αλλά και για τις μεταγραφικές περιόδους.
Αναλυτικά:

«Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της οι νέοι Κανονισμοί αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 (στην ενότητα Έγγραφα).

Πρόκειται για τους ΚΑΠ Επαγγελματικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, τον Πειθαρχικό Κώδικα, τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών ποδοσφαιριστών, το Σύστημα διαιτησίας ποδοσφαίρου-κανονισμός υλοποίησης & εφαρμογής, τον Κανονισμό γηπέδων και ασφάλειας & προστασίας των αγώνων, και τον Κανονισμό Προπονητών, όπως αυτοί επικυρώθηκαν από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ στις 6/6/2014.

Σας επισημαίνουμε ότι:

Α.Οι περίοδοι μετεγγραφών, εσωτερικών και διεθνών, ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών έχουν οριστεί ως ακολούθως: Από 01.07 – 01.09.2014 και από 01.01 – 31.01.2015

Β.Οι περίοδοι όλων των υπόλοιπων μεταβολών (αποδέσμευση, υποσχετική, επανεγγραφή, πρώτη εγγραφή) παραμένουν οι ίδιες. 

Γ.Η αίτηση μεταβολής που υποβάλλεται στην Ε.Π.Ο. μετά την καταληκτική ημερομηνία κάθε μεταβολής είναι εκπρόθεσμη, δεν θα γίνεται, πλέον, δεκτή από το σύστημα, θα απορρίπτεται αυτόματα και θα ενημερώνεται σχετικά η αρμόδια Ε.Π.Σ.


Για τον λόγο αυτό σας εφιστούμε την προσοχή για την έγκαιρη κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών στην Ένωσή μας, διότι καμία παράταση δεν πρόκειται να δοθεί.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook