Με ψήφους 2 κατά και 1 υπέρ η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην αδειοδοτήσει τον ΟΦΗ για την περίοδο 2011-2012, προκαλώντας την έντονη αντίδραση όλου του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης.

Η βάση του σκεπτικού της απόφασης είναι ότι ο παίκτης Σουλεάπ όπως και άλλοι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ η Κρητική ΠΑΕ ισχυρίζεται ακριβώς το αντίθετο!

Ο φάκελος που κατέθεσε ο ΟΦΗ, με τα συμπληρωματικά στοιχεία, φέρεται να είναι πολύ καλύτερος από αυτούς των άλλων ομάδων της κατηγορίας.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι πολλοί αντίπαλοι είχαν …προβλέψει ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει την άδεια…

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ\’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011…-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ\’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ\’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ\’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα

Διαμαρτυρία στο Ηράκλειο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φιλάθλους του ΟΦΗ (και όχι μόνο) αναμένεται στο κέντρο του Ηρακλείου σήμερα το βράδυ με αποτέλεσμα να είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση οι Αστυνομικές Αρχές για την πρόληψη τυχόν επεισοδίων, δεδομένου του ιδιαίτερα \”εκρηκτικού\” κλίματος που επικρατεί μετά την απόφαση της δευτερ/μιας επιτροπής.

Αυτήν την ώρα γίνονται διαρκείς συσκέψεις για να αποφασιστεί η στάση που θα τηρηθεί

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook