Μια 14χρονη Αρσέν Λουπέν βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς έκλεψε 70.000 ευρώ μέσα από το σπίτι της κολλητής της, προκειμένου να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και χλιδάτα ηλεκτρονικά gadgets!

Μάλιστα, η μητέρα της φίλης της, όταν κατάλαβε πως λείπουν αρκετά χρήματα από την οικία τους, έγινε η ίδια... ντετέκτιβ, «παγιδεύοντας» το διαμέρισμα με κάμερες, με αποτέλεσμα να πιάσει την ανήλικη στα πράσα!

Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, σε περιοχή των βορείων προαστίων, όταν η οικογένεια που έπεσε θύμα κλοπής νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την espresso oι ενοικιαστές έχουν μια κόρη 14 ετών, η οποία άρχισε να κάνει παρέα με τη συνομήλικη κόρη του ιδιοκτήτη του κτιρίου, που διέμενε στον πρώτο όροφο.

Ανυποψίαστη η ανήλικη μαθήτρια, άρχισε να εξιστορεί στη συνομήλικη φίλη της πως οι γονείς της λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν σηκώσει όλες τις οικονομίες τους και τις έχουν κρύψει μέσα στο σπίτι, για ώρα ανάγκης.

Μάλιστα, αποκάλυψε στη συμμαθήτριά της ακόμη και τα σημεία στα οποία ήταν κρυμμένα τα χρηματικά ποσά. Η 14χρονη κόρη του ιδιοκτήτη έβαλε αμέσως σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό της κι έβγαλε αντικλείδι για το διαμέρισμα του ισογείου.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών, η ανήλικη παραφύλαγε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και όταν έβλεπε την οικογένεια των ενοικιαστών να φεύγει για την εργασία της, έμπαινε στο σπίτι και ξάφριζε χρηματικά ποσά που ήταν κρυμμένα πίσω από τη βιβλιοθήκη, στην τουαλέτα και αλλού. Η οικογένεια της ανυποψίαστης κολλητής της 14χρονης άρχισε να διαπιστώνει σταδιακά πως λιγοστεύουν τα χρήματα που υπήρχαν κρυμμένα μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα στην αρχή να στραφεί εναντίον της κόρης της.

Οταν όμως κατάλαβαν πως το παιδί ουδεμία σχέση είχε με την κλοπή, η μητέρα της έβαλε κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει πως η κόρη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος έμπαινε κρυφά και ξάφριζε χρήματα από τις κρυψώνες!

Αμέσως ενημέρωσαν τον πατέρα της 14χρονης, ζητώντας του να τους δώσει πίσω τα χρήματα που είχε κλέψει η κόρη του, χωρίς όμως να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Μάρτιο του 2014, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η ανήλικη είχε ξαφρίσει χρηματικό ποσό ύψους 70.000 ευρώ, όπως υποστηρίζουν οι ενοικιαστές του διαμερίσματος στη μήνυση που έχουν υποβάλει!
Η υπόθεση κατέληξε στη Δικαιοσύνη, η οποία ανέθεσε την προανάκριση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

parapolitika.gr