Την περίπτωση απόκτησης του Κωνσταντίνου Κοντοπίδη εξετάζουν ομάδες της Super League.
O ταλαντούχος γκολκίπερ, που είχε δύο συμμετοχές με τον Κισσαμικό στη Γ\’ Εθνική, φέρεται να εξετάζεται από ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου και Πλατανιά. Ειδικά οι δυο πρώτες ομάδες ψάχνουν παίκτες κάτω των 24 ετών και σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Αθηναίος γκολκίπερ, που έχει φορέσει τη φανέλα και της Εθνικής Νέων. 
Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Κοντοπίδη \”τσέκαρε\” το προηγούμενο διάστημα και ο Πανιώνιος.
Ο 21χρονος τερματοφύλακας πριν λίγους μήνες είχε μεταβεί στην Αγγλία για δοκιμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, όπου άφησε καλές εντυπώσεις.
Το δημοσίευμα του sport-fm αναφέρει σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων για Κοντοπίδη τα εξής:

«Το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σούπερ Λίγκα έχει προσελκύσει (μετά και τη δοκιμή του στην Αγγλία) ο νεαρός τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Κοντοπίδης.
Την περίπτωση του 20χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Κοντοπίδη, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Κισσαμικό, εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η Νίκη Βόλου. 
Όσον αφορά συγκεκριμένα στους Βολιώτες, βρίσκονται σε αναζήτηση νεαρού τερματοφύλακα, με τον Κοντοπίδη να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην σχετική λίστα. 
Ο υψηλόσωμος (1,91 μ.) γκολκίπερ είχε δοκιμαστεί προ μηνών στην Αγγλία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει την ίδια διαδρομή, αφού οι Άγγλοι αναμένεται να τον ξανακαλέσουν για το τελικό 
«τσεκάρισμα».»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook