Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (ΣΙΠΑΚ) ,διοργανώνει στις 21-22 Ιουνίου 2014 το 12ο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης. Ο αγώνας προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρεγκιουλάριτη.

Το διήμερο του αγώνα τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πανέμορφες γραφικές διαδρομές του νομού Χανίων με πολύ πράσινο όπως και ορεινά παραδοσιακά χωριά με τους φιλόξενους κατοίκους τους στα 160 km της συνολικής διαδρομής.

Η εκκίνηση της πρώτης ημέρας θα δοθεί στις 16:00 από την πλατεία δικαστηρίων με προορισμό Αγυά , Πατελάρι, Μόδι, Λουτράκι, Ζουνάκι , Νεριανά ,Βουκολιές, Γαβαλομούρι, Ανω Βούβες και στάση για ανασυγκρότηση στην αρχαία ελιά των Βουβών.

Στη συνέχεια τα πληρώματα συνεχίζουν για Επισκοπή Κισσάμου ,Δρακώνα , Νοχιά ,Καλυδωνία, Σπηλιά και τερματισμός στο σπήλαιο του Αγ.Ιωάννη στην Μαραθοκεφάλα, θα ακολουθήσει φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας θα δοθεί από την πλατεία δικαστηρίων στις 10:00 με προορισμό Μουρνιές, Βαντές, Γερολάκκος , Θυμιά, Τσιχλοπήγαδο, Ψυχρό Πηγάδι , Κάμποι, Σαμωνάς, Πρόβαρμα ,Στύλος, Νέο Χωριό, Άγιοι Πάντες για ανασυγκρότηση των πληρωμάτων και παραδοσιακό κέρασμα.

Στην συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν για Βρύσσες, Αλίκαμπος ,Κράπη ,Ασκύφου ,Ασφένδου, Καλλικράτης, Μυριοκέφαλα με τερματισμό στις πηγές της Αργυρούπολης Ρεθύμνου .Θα ακολουθήσει φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής , απονομή και αναμνηστικά στα πληρώματα που συμμετείχαν.

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι και Τετάρτη 18 Ιουνίου , πληροφορίες στην γραμματεία του συλλόγου και στο τηλέφωνο 6955955515.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook