Εκπαιδευτικός, πήρε άδεια για να συνοδεύσει από τα Χανιά στην Αθήνα, ως προπονήτρια – βοηθός άτομο με αναπηρία και διώκεται πειθαρχικά.

Πρόκειται για περιστατικό που καταγγέλθηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, που με ανακοίνωσή του καταδικάζει την \”αδικαιολόγητη και σκόπιμη\” όπως τη χαρακτηρίζει πειθαρχική δίωξη, της εκπαιδευτικού ΠΒ του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:

\”Η εκπαιδευτικός, εσκεμμένα οδηγήθηκε σε πειθαρχική δίωξη και κηρύχθηκε ένοχη με το αιτιολογικό της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση καθηκόντων ενώ είχε καταθέσει αίτηση αδείας μιας ημέρας, κάνοντας όμως το «σφάλμα» να μην πάρει πρωτοκολλημένο αντίγραφο της υποβληθείσας άδειάς της.

Η συνάδελφος αιτήθηκε κανονική άδεια μιας ημέρας και συνόδευσε ως προπονήτρια – βοηθός άτομα με αναπηρία στην πόλη της Αθήνας σε αγώνες στο άθλημα του Μπότσια (Boccia) υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες\”.

Το ΔΣ του Συλλόγου Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ρεθύμνης ζητά να αρθεί άμεσα η αδικαιολόγητη πειθαρχική ποινή σε βάρος της συναδέλφου\” καταλήγει το ψήφισμα- ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook