Στους περισσότερους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς έχει τύχει να δουν κάποιον που έχει αποκοιμηθεί στο τρένο ή το λεωφορείο, γυρνώντας από τη δουλειά ή αργά το βράδυ.

Το πιο πιθανό σενάριο, δε, αν δεν ανοίξουν τα μάτια τους έγκαιρα είναι να… χάσουν τη στάση τους και να αργήσουν ακόμη περισσότερο να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Μία νέα υπηρεσία του Google Now έρχεται να βάλει ένα τέλος στις ανησυχίες σας και να σας αφήσει να… απολαύσετε με την ησυχία σας τον υπνάκο σας σε μετρό, τρένα και λεωφορεία!

\"\"Η Google εισήγαγε ένα ξυπνητήρι στις υπηρεσίες που παρέχουν πληροφορίες για τον καιρό, τις διαδρομές και τα επερχόμενα ραντεβού των χρηστών, αναφέρει το androidpolice.com.

Η νέα υπηρεσία αυτή θα υπολογίζει αυτόματα πότε να θέσει σε λειτουργία το ξυπνητήρι, βασιζόμενη σε τοποθεσίες όπως η διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του χρήστη, καθώς επίσης και πληροφορίες για τα μέσα μεταφοράς.

Το ξυπνητήρι αυτό θα «γνωρίζει» πόσο ακριβώς θα διαρκεί η διαδρομή, προκειμένου να ξυπνά έγκαιρα τους χρήστες για να κατεβούν στη σωστή στάση!

Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί σε Android κινητά και ταμπλέτες, καθώς επίσης σε και iPhones and iPads.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook